Tour1

Пронајди!

Пронајди проблем во инфраструктурата и пријави го до надлежната општина.

Tour2

Пријави!

Пријави го проблемот користејќи го твојот мобилен телефон или компјутер.

Tour3

Поправи!

Поправи го проблемот најефикансно преку информирање на општините.

Последни проблеми

 • Default_s

  Центар Друго

  • Тежина 5
  • Гласови 0
  • Статус пријавен

  ACO KARAMANOV 19 DVE KANDELABRI NE SVETAT A EDNATA E PRED PAGANJE PO POVECE JAVUVANJA NISTO NE SE PREVZEMA

  пред 4 месеци
 • Default_s

  Центар Ѓубре

  • Тежина 5
  • Гласови 0
  • Статус пријавен

  Ulicata Aco Karamanov pred kuknite broevi 17,19,21 so godini ne se cisti po poveke prijavi nisto ne se prevzema

  пред 4 месеци
 • Kombo

  Карпош Улица

  • Тежина 10
  • Гласови 0
  • Статус пријавен

  Почитувани, На улица 6, во новоизградениот дел од населбата Бардовци, која поминува лево од делтата кај црквата повеќе од три години има езеро. Дури и на мапата каде ви ја означивме локацијата, се гледа колку голем потег е под вода. Пред 3-4 години кога се асфалтираа улиците остана само тој мал потег недовршен и се чекаше долго време трпеливо некој да дојде и да го доправи, но никој не се врати. Таа улица опслужува околу 25 куќи, сите исправно изградени, со платени комуналии кои ПРЕМНОГУ трпеливо очекуваат дека нешто волку минорно ќе биде санирано. Но прагот на толеранција прекипува. Комплетно е оневозможено пешачко движење, а и колите постојано се удираат од длабоките дупки создадени од вирот. Ве замолуваме во најбрз рок да ја довршите одмана започнатата улица. Срамота е за таков тип на населба.

  пред 5 месеци
 • Default_s

  Карпош Улица

  • Тежина 6
  • Гласови 0
  • Статус пријавен

  Почитувани, На улица 6, во новоизградениот дел од населбата Бардовци, која поминува лево од делтата кај црквата повеќе од три години има езеро. Дури и на мапата каде ви ја означивме локацијата, се гледа колку голем потег е под вода. Пред 3-4 години кога се асфалтираа улиците остана само тој мал потег недовршен и се чекаше долго време трпеливо некој да дојде и да го доправи, но никој не се врати. Таа улица опслужува околу 25 куќи, сите исправно изградени, со платени комуналии кои ПРЕМНОГУ трпеливо очекуваат дека нешто волку минорно ќе биде санирано. Но прагот на толеранција прекипува. Комплетно е оневозможено пешачко движење, а и колите постојано се удираат од длабоките дупки создадени од вирот. Ве замолуваме во најбрз рок да ја довршите одмана започнатата улица.

  пред 5 месеци
 • Default_s

  Сарај Автобуска станица

  • Тежина 5
  • Гласови 0
  • Статус пријавен

  bujo

  пред 5 месеци
 • За Поправи.мк

  PopraviMK е сервис кој им овозможува на граѓаните да помогнат во откривање на проблеми настанати на јавна површина. Со нивно споделување граѓаните им помагаат на општините побрзо и поефикасно да ги отстранат.

  Vip_logo Metamorfozis

  Стани дел

  На свој начин придонеси кон подобрување на сервисот и неговата промоција. Сите идеи и предлози испрати ги на info@popravi.mk